minden kezdet nehéz?

A Nr. 5 Kalium phosphoricum D6 és Nr. 7 Magnesium phosphoricum D6 sókkal gördülékenyen mehet a közösségbe való beszoktatás!

A bölcsődei, óvodai beszoktatás nehéz időszak egy család életében, hiszen mind a gyerekeknek, mind a szülőknek sok félelmet, szorongást hozhat az elszakadás.

A beszoktatás okozta szeparációs szorongás megnyilvánulhat például az alvás, evés vagy WC-használat terén is, ráadásul hozzájárulhat az állandó betegeskedéshez. A krízishelyzeten való túllépést elősegíthetjük azzal, ha lépésenként kerítünk sort a beszoktatásra, elmondjuk neki, hogy hova megyünk, mikor jövünk vissza, és minél többet játszunk vele. Sokat tehetünk a lelki békéért azzal is, ha megtanuljuk elengedni a gyermekünket, hiszen el kell fogadnunk, hogy a vállalt szülőszerep leválások sorozata, ami már a gyermek születésekor megkezdődött. A lelki támogatás mellett a Schüssler-sók is segítséget nyújthatnak abban, hogy a kicsi otthonosan mozogjon az új helyen. Bölcsődei, óvodai vagy iskolai beszoktatásnál a Nr. 5 Kalium phosphoricum D6 és a Nr. 7 Magnesium phosphoricum D6 sókból az első oldalon található adagoló táblázat szerint készítsünk italt gyermekünk számára! A sókat a leválasztás időszakában, 2-3 hónapos kúraként alkalmazzuk!

tudj meg többet a Schüssler-sókról:

NR.5. KALIUM PHOSPHORICUM NR.7. MAGNESIUM PHOSPHORICUM