Tagadj le egy tízest!

Vedd fel a harcot a ráncok ellen Nr. 1 Calcium fluoratum D12 és Nr. 11 Silicea* D12 alkalmazásával! Le a barna foltokkal Nr. 6 Kalium sulfuricum D6 és Nr. 12 Calcium sulfuricum D6 sókkal!

A bőr rugalmasságának elvesztése 50 év felett egyre gyorsabbá válik, csökken a kollagén és az elasztin termelődése, a bőr vízmegkötő képessége.

Az anyagcsere folyamatok lelassulnak, így a regenerálódás is, a bőr megereszkedik, megöregszik, vízhiányossá válik. Bőrünk speciális bőrápolást igényel: rendkívül fontos az arctisztítás, a hidratáló hatóanyagok alkalmazása, a rendszeres vízfogyasztás. A szarkalábak ellen Nr. 1 Calcium fluoratum D12 és Nr. 11 Silicea D12 sókkal is küzdhetsz. Oldj fel mindkettőből napi 3x1 tablettát másfél liter buborékmentes vízben, és idd meg a nap végéig. Egy 3 hónapos kúra után fiatalosabb, élettel telibb és rugalmasabb lesz az arcbőröd. Az ötödik X-től a bőr pigmentáltsága is megváltozik, és úgynevezett öregségi foltok alakulhatnak ki a napfénynek leginkább kitett területeken, így például az arcbőrön, a dekoltázson, a nyakon, a kézfejeken. Napi 3x1 tabletta Nr. 12 Calcium sulfuricum D6 és Nr. 6 Kalium sulfuricum D6 só alkalmazásával nem kell lemondanod az egészséges, sugárzó és foltmentes bőrről.

*Siliceát ne alkalmazzuk, ha szervezetünkben idegen anyag található (csavarok, lemezek, pacemker, fogamzásgátló spirál stb.).

tudj meg többet a Schüssler-sókról:

NR.1. CALCIUM FLUORATUM NR.6. KALIUM SULFURICUM NR.11. SILICEA NR.12. CALCIUM SULFURICUM