Be vagy rozsdásodva?

Szedj váltott alkalmazásban Nr. 1 Calcium fluoratum D12, Nr. 11 Silicea* D12 és Nr. 2 Calcium phosphoricum D6 sókat az ízületi porckopás ellen!

Már a felkelés is kínszenvedés?

Az ok az ízületek mozgáskorlátozottsága, amivel egy idő után sajnos mindenkinek szembe kell néznie. A folyamat azonban lelassítható és megállítható az állapot súlyosságának megfelelően, amennyiben olyan testmozgást választunk, amely minden ízületet egyformán terhel, mint például az úszás, kerékpározás, gyógytorna. Emellett fontos a tehermentesítés, vagyis a fogyás, a rendszeres fürdőzés, kialakult gyulladás esetén pedig a különféle borogatások, pakolások, jegelés. Hogy a múló évek ne okozzanak fájdalmat, és újra ruganyos lehess, használd ki a Schüssler-sókban rejlő „rozsdamentesítő” tulajdonságot: szedj egyik nap 3x1 tabletta Nr. 11 Silicea* D12 és 3x1 tabletta Nr. 1 Calcium fluoratum D12 sókat, másik nap 3x1 tabletta Nr. 2 Calcium phosphoricum D6 sót buborékmentes vízben feloldva, legalább 3 hónapig.

*Siliceát ne alkalmazzuk, ha szervezetünkben idegen anyag található (csavarok, lemezek, pacemker, fogamzásgátló spirál stb.).

tudj meg többet a Schüssler-sókról:

NR.1. CALCIUM FLUORATUM NR.2. CALCIUM PHOSPHORICUM NR.11. SILICEA