Készülj az ünnepekre Dr. Schüssler sókkal

Dr. Schüssler társaságában igazán ragyogónak érezhetem magam!

ÉL A FEJÜNKBEN EGY KÉP A TÖKÉLETES ÜNNEPRŐL, ÉS AZ AZT MEGELŐZŐ KÉSZÜLŐDÉSRŐL: puha hótakaró lepi be a várost, időben megvettük az ajándékokat, megterveztük az ünnepi menüt, az otthonunkban és a lelkünkben béke honol. Mi ezzel szemben a valóság? Az év végi zárások, leadási határidők miatt embertelen tempóban pipáljuk ki egyik feladatot a másik után, otthon szalad a lakás, az ajándékok megvételét is az utolsó pillanatra halasztottuk. Csak nagyon nehezen tudunk megérkezni az ünnepek gondolatához, a karácsony varázslatos hangulata kipukkad a hétköznapok cudar valóságában. Az év végi hajtás alól nehezen tudunk kibúvót keresni, ám nem muszáj viselnünk a következményeit, ha megtámogatjuk szervezetünket Schüssler-féle szöveti sókkal, melyek az egész család számára hatékony segítséget nyújtanak. A Dr. Schüssler-féle biokémiai rendszer 12 féle biokémiai sóval, a „szervezet élettani funkcionális szereivel” gyógyít! A füzetecskéből megtudhatod, melyik sót alkalmazd a „hirtelen rád törő problémákra”, és melyik sók kúraszerű szedése segít még az ünnepi fényeknél is szebben ragyogni karácsonyra.

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA A ROHANÁSBAN, VÉGY EGY MÉLY LEVEGŐT, HUNYD LE A SZEMED ÉS HANGOLÓDJ AZ ÜNNEPEKRE DR. SCHÜSSLERREL!

89630394_m

NEM VÁRT „MEGLEPETÉS”?

NR. 3 Ferrum phosphoricum D12 a hirtelen ránk törő fájdalmak ellen

A TÉLI IDŐJÁRÁS KIVÁLÓ KÖRNYEZETET JELENT A VÍRUSOKNAK, amelyek egyeseknél torokfájást, másoknál hányást okozhatnak. A végeláthatatlan lakomák, cukros ételek miatt megfájdulhat a fogunk, és
sajnos gyakori, hogy a karácsonyi nagytakarításban véletlenül kificamítjuk a bokánkat. Ha Téged is ledöntött a lábadról a rosszullét vagy egy háztartási baleset, gyors megoldásokhoz kell folyamodnod. A NR. 3 sót elsősegélyként akkor vedd elő, ha azonnali segítségre van szükséged hirtelen rád törő fájdalomnál, fertőzéseknél, gyulladásnál és sérüléseknél, például influenza, nátha tüneteinek legelső jelétől, fogfájás, fejfájás, torokfájás vagy zúzódás, rándulás és vérömleny esetén. Az NR. 3 Ferrum Phosphoricum D12-t már az első jeleknél alkalmazd, amikor tüsszögni kezdesz, folyik az orrod, hirtelen levertséget tapasztalsz, fájni kezd a torkod, vagy egy szerencsétlen baleset következtében dagadni kezd a bokád. Akut tüneteknél negyedóránként szopogass el egy-egy tablettát (maximum 8 tabletta alkalmazható 2 órán át). Ha a tünetek az akut adagolás után javulnak, a tünetek megszűnéséig fogyassz napi 3x1 tablettát elszopogatva, vagy napi 3 tablettát másfél liter buborékmentes vízben oldva és napközben elkortyolgatva.

111782682_m

IDEGPRÓBÁLÓ A KARÁCSONYI HAJRÁ?

NR. 5 Kalium phosphoricum D6 visszahozza az ünnepek békéjét

AZ AGGÓDÁS NEM OLD MEG SEMMIT – szokták mondani, de stresszes élethelyzetekben igen nehéz kikapcsolnunk elménk zaklatott kattogását, főleg, ha már nem lehet kapni a boltokban azt, aminek szeretteink a legjobban örültek volna, vagy biztosan ki fogunk csúszni az év végi határidőből. A félelmek ellen vívott belső harc gyakran nem megoldást, csak még több feszültséget hoz. A Kalium phosphoricum D6-ot az agy energiaforrásaként, természetes nyugtató, szorongásoldóként és altatóként alkalmazhatod. Ha alvás helyett éjjel is azon agyalsz, mi kerüljön a fa alá, vagy többször is felriadsz, ideges, aggodalmas, kimerült és fáradékony vagy, és nem tudod csillapítani a szorongást, a NR. 5 Kalium phosphoricum D6 sót alkalmazd. Ha azonnali segítség kell, például képtelen vagy elaludni, nyugtalanság tör rád, felidegesít a sor a boltban, vagy a főnököd az idegeiden táncol, szopogass el negyedóránként egy-egy tablettát (maximum 8 tabletta alkalmazható 2 órán át). Ha a tünetek az akut adagolás után javulnak, a tünetek megszűnéségig fogyassz napi 3x1 tablettát elszopogatva, vagy napi 3 tablettát másfél liter buborékmentes vízben oldva és napközben elkortyolgatva.

112383327_m

RÁGÖRCSÖLTÉL AZ ÜNNEPEKRE? NÁLAD IS MEGJÖTT A „MIKULÁS”?

NR. 7 Magnesium phosphoricum D6. só elsimítja a problémákat

DECEMBERBEN A LÓTÁS-FUTÁS, rohanás miatt sokszor csak úgy bekapunk valamit, az ünnepi asztalnál pedig nem állunk ellen a nehezebb, zsírosabb falatoknak, nem beszélve arról, hogy Szilveszterig dugig van a hűtő a finomabbnál-finomabb maradékkal, amit muszáj elfogyasztani, nehogy kárba vesszen. Az össze-vissza evés, a rendszertelen étkezés rámehet a gyomrunkra, ráadásul ilyenkor nagy lemondás volna fűszer- és zsírszegény étrendet követni, kerülni az édességeket, a kávét és az alkoholt. Gyomor-, epe-, vese-, menstruációs görcsök és izomgörcsök esetén vagy görcsös hasmenésnél, görcsökkel járó hányásnál és görcsös fejfájásnál alkalmazzuk a NR. 7 Magnesium phosphoricum D6-ot Forró 7-es formulaként: 10 tablettát oldjunk fel 2 deciliter forró vízben, kortyolgassuk el az oldatot. Ha elfogyott, bátran készítsünk egy új bögrényit és kíméljük magunkat!

91110320_m

 

BÓNUSZ SZÉPSÉGTIPPEK CSAK NEKED:

„Idén szebben szeretnék ragyogni, mint a karácsonyfa”

 „BŐRE, MINT A HÓ…” - NR. 1 Calcium fluoratum D12 és NR. 11 Silicea D12 alkalmazásával a gyönyörű bőrért télen is. A mínuszok, a száraz levegő, a szél és a fűtött helyiségek mind olyan káros környezeti hatások, amelyek kiszárítják és megviselik bőrünket, a készülődés miatt ráadásul sokkal többet éjszakázunk és kevesebbet alszunk. A fényhiány és a rohanó életmód okozta korai bőröregedés a fiatalabb korosztályt is érintheti, bőrünk színében, szerkezetében jelentős változások léphetnek fel, akár mélyebb ráncok is megjelenhetnek. Télen elfeledkezünk a megfelelő folyadékbevitelről, pedig a hideg időben is roppant fontos, hogy a szervezet hidratált legyen. A Schüssler-féle biokémiai sók közül a NR. 1 Calcium fluoratum és a NR. 11 Silicea felel a kötőszövetek és a bőr rugalmasságáért, hiányuk tehető felelőssé az arc korai öregedéséért és a szem körül kialakuló szarkalábakért is. Mindezt megelőzendő, illetve enyhítendő, tarts 1-3 hónapos kúrát: oldj fel napi 3x1 tabletta Calcium fluoratum D12 és napi 3x1 tabletta Silicea D12 sót másfél liter buborékmentes vízben, és idd meg a nap végéig. A kúra után fiatalosabb, élettel telibb és rugalmasabb lesz az arcbőröd.

48119316_m

KÖRMÖDRE ÉGETT AZ ÉV VÉGI MUNKA? ÖSSZEGUBANCOLÓDTAK A TINCSEID?

Életteli körmökért és hajért az NR. 11 Siliceával

HIÁBA PRÓBÁLJUK MEGVÉDENI HAJHAGYMÁINKAT TÉLEN A FAGYOS SZELEKTŐL, nemcsak a hideg, de a folyamatos sapkaviselés is megviselheti hajkoronánkat, hajszálaink töredezetté, elvékonyodottá válhatnak, ezért nagyon fontos, hogy kellő táplálást kapjon hajunk ilyenkor is. Hogy az ünnepekre hidratált, kezelhető és fényes legyen a frizurád, és körmöd is visszanyerje egészségét, alkalmazd a „szépség sóját”, a NR. 11 Silicea D12 sót, amellyel megszüntetheted a haj túlzott szárazságát és a köröm töredezettségét. Az 1-3 hónapos kúraként alkalmazott Silicea D12 szedésével megvéded a hajad a kiszáradástól. Hogy karácsonykor úgy tűnjön, mintha épp a fodrásztól és a manikűröstől jöttél volna ki, nem kell mást tenned, mint napi 3x1 tablettát másfél liter vízben feloldani, és nap végéig elkortyolgatni.

116707009_m

RAGYOGÓ SZEMEK, CSILLOGÓ MOSOLY?

A csillagszórónál is szikrázóbb lehet a tekinteted NR. 10 Natrium sulfuricum D6-tal, mosolyodat pedig az NR. 2 Calcium phosphoricum D6 és az NR. 1 Calcium Fluoratum D6 teszi igazi ajándékká

A DECEMBERI TÚLÓRÁK, A MUNKAHELYI PARTIK BIZONY NYOMOT HAGYNAK SZEMEINKEN; szemünk bedagadt, táskás és karikás, arcunk püffedt lehet. Ha pedig jut egy kis időnk a pihenésre, bevackolódunk a tévé elé egy nagy adag forró csokival, ami nagyon jó érzés, de a fogaink nem rajonganak érte. Az NR. 10 Natrium sulfuricum lesz a segítségedre, ha az év végi bulikon igéző tekintetet szeretnél, ha pedig a Karácsonyt nem a fogorvosi ügyeleten töltenéd, az NR. 2 Calcium fluoratum és az NR. 1 Calcium phosphoricum fog segíteni. Alkalmazz 1-3 hónapos kúrát azért, hogy szemeid csillogóak, mosolyod karácsonykor is lehengerlő legyen: napi 3x1 tabletta, másfél liter vízben feloldott Schüssler-sókkal tekinteted káprázatos, fogaid egészségesek maradnak. Egy szép mosolynál és ragyogó tekintetnél nincs is nagyobb ajándék!

103475208_m