Nr.6. Kalium sulfuricum

a Schüssler-féle terápiás rendszer 6. sója.

  • A Kalium sulfuricum a méregtelenítés sója!
  • A Kalium sulfuricum beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: burgonya, banán, zöldségek, aszalt gyümölcsök, tengeri hal, szárnyas hús, tejtermékek, tojás.

 

 

a következő betegségeknél alkalmazható a Kalium sulfuricum:
  • barna foltok a bőrön, kötőhártya gyulladás, hörghurut, köhögés, influenza, korpás fejbőr, orrmelléküreg gyulladás, terhességi májfolt, vitiligó esetén.
  • D6 potencia javasolt

 

Egészségtipp csak Neked!

A salakanyagok eltávolításához, a szervezet természetes élettani folyamatainak helyreállításához, azaz egy átfogó méregtelenítési kúrához háromféle ásványi sót alkalmazhatunk. Az arcdiagnosztika itt is támpontot ad a megfelelő szer kiválasztásában. Ha a belső szemzug barnás elszíneződését látjuk, vagy ha a sárgás-barnás tónus nagyobb területre kiterjed, érdemes belevágni egy Kalium sulfuricum kúrába. Ez a só a szervezet nagytakarítását szolgálja, mivel fokozza a méregtelenítési és kiválasztási folyamatokat. Elsősorban a bőrt és a nyálkahártyát, valamint a májat célozza meg. Ha a szemünk duzzadt, táskás lesz vagy bedagad a lábunk akkor a vesét is támogatni kell a méregtelenítésben, mindezért Natrium sulfuricumra van szükségünk. A sejtek közötti térből pedig a Natrium chloratum segít kipucolni az itt lerakódott salakanyagokat –ez utóbbi miatt alakul ki a narancsbőr. Ha észleled ezeket a tüneteket, akkor itt az idő, hogy belefogj egy 3 hónapos kúrába – akár mindhárom ásványi só alkalmazásával, D6 potenciában, naponta mindháromból 3x1 tabletta, másfél liter buborékmentes vízben feloldva, napközben elkortyolgatva! Figyelem: a méregtelenítő kúra alatt fokozott vízfogyasztás javasolt!