Nr.10. Natrium sulfuricum

a Schüssler-féle terápiás rendszer 10. sója.

  • A Natrium sulfuricum a természetes vízhajtó!
  • A Natrium sulfuricum beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: alma, földieper, narancs, karfiol, sárgarépa, burgonya, káposzta, lencse, saláta, zeller, retek.

 

 

a következő betegségeknél alkalmazható a Natrium sulfuricum:
  • elválasztás szoptatáskor, epehólyag-gyulladás, epekő, lábdagadás, ödémák, duzzanatok, szem körüli terület duzzanata esetén.
  • D6 potencia javasolt.

 

Egészségtipp csak Neked!

Sok nőt érintő, mindennapi probléma az arc és a végtagok ödémájára való hajlam. Ha reggel, ébredés után a tükörbe nézünk, sajnos sokan bedagadt szemkörnyéket és püffedt arcot látnak maguk előtt. A kellemetlen tünetek általában mérséklődnek a nap folyamán, de estére következhet a még fájóbb megpróbáltatás, bedagadt lábszár, lábfej és az ezt kísérő feszítő érzés! A Natrium sulfuricumot természetes vízhajtóként használhatjuk ezekben az esetekben! Naponta 3x1 tabletta Natrium sulfuricum D6 javasolt enyhe esetekben vízhajtóként! Súlyosabb esetekben pedig csökkenthetjük vele a hagyományos vízhajtók mennyiségét. Ha Natrium sulfuricummal nem érünk el kellő hatást, akkor párhuzamosan alkalmazhatunk napi 3x1 tabletta Natrium chloratum D6-ot a terápia kiegészítésére!