NR.1. CALCIUM FLUORATUM

a Schüssler-féle terápiás rendszer 1. sója.

  • A Calcium fluoratum a kötőszövetek rugalmasságáért felel, csontjaink, fogaink és rugalmas rostjaink alapvető összetevője.
  • A Calcium fluoratum beépüléséhez a következő élelmiszereket fogyassza a Schüssler-féle kúra alatt: teljes kiőrlésű gabonafélék, hal, dió, tea, vaj, saláta, szilva.

 

 

A következő betegségeknél alkalmazható a Calcium fluoratum:
• aranyér, bőr berepedezése, keményedése, csontritkulás, könnyen romló fogak, heg, hegesedési zavarok, keloidos sebgyógyulás, izom és ínszalag zsugorodások, ízületek gyakori kificamodása, ízületi kopás, striák a bőrön, székrekedés, tyúkszem, visszér
• D6 potencia, ha célunk a csontokba, fogakba történő beépítés, D12 potencia, ha ér vagy szépészeti problémákat szeretnénk orvosolni!

Szépségtipp csak Neked!

A Schüssler-féle terápiás rendszerben van két olyan szöveti só – a Calcium fluoratum és a Silicea -, amelyek kifejezetten a kötőszövetek és a bőr rugalmasságáért felelnek, ezek hiánya tehető felelőssé az arc korai öregedéséért és a szem körül kialakuló szarkalábakért is. Ha észleled ezeket a tüneteket, akkor itt az idő, hogy belefogj egy 3 hónapos kúrába: Calcium fluoratum
D12 napi 3x1 tabletta, és Silicea D12 napi 3x1 tabletta, másfél liter buborékmentes vízben feloldva, napközben elkortyolgatva! A harminc év feletti korosztálynak egyébként évente egyszer, prevenciós jelleggel ajánlott. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy-egy Calcium fluoratum-Silicea kúra után fiatalosabb, élettel telibb lesz az arcbőr, árad belőle a vitalitás, és valóban rugalmasabb lesz a bőrfelület.